Lås

Certifierade lås och säkerhetsprodukter.

Kodlås

När många personer ska passera genom en dörr är kodlås ett perfekt alternativ till vanliga nycklar. Förutom att det stänger ute obehöriga, är det även snabbt och smidigt att använda. Kodlås är även kostnadseffektivt eftersom det minimerar nyckelhantering.

Lås och cylindrar

Digitala lås

Med digitala lås behövs inga nycklar, vilket både är tryggt och kostnadseffektivt. Du kan även koppla ditt digitala lås till ditt hem, vilket innebär att du kan låsa upp och larma av samtidigt. Tack vare digitala lås kan du även öppna och låsa via din smartphone. Extra smidigt för att släppa in hantverkare eller andra besökare, när du är någon annanstans.

Kassaskåp och värdeskåp

Det som i folkmun oftast kallas kassaskåp är ett samlingsnamn för många olika typer av skåp, exempelvis värdeskåp. Ett effektivt och tryggt sätt att förvara värdesaker. Det kan ha flera olika typer av stöldskydd och ibland även brandskydd. Ett kassaskåp, eller värdeskåp, kan öppnas och låsas med kodlås eller nyckellåsning. De kommer även i olika storlekar och säkerhetsklassningar.

Nyckelskåp

Förvara nycklarna säkert. Med ett nyckelskåp är dina nycklar i trygghet och håller obehöriga borta. Nyckelskåp öppnas och låses med hjälp av kodlås.

Galler

Kontakta oss för mer information.

Förutom traditionell låssmedsverksamhet så erbjuder vi även tjänster så som:

N

Projekteringshjälp med dörrstandarder

N

Projektering av låssystem

N

Service- och underhållsavtal för dörrautomatiker, låssystem mm.